Linia Icy Shot

Icy Shot este un dispozitiv inovativ, brevetat, potrivit pentru dozarea si racirea bauturilor alcoolice tari, ele ramanand pure, gustul nefiindu-le alterat sau diluat cu gheata, fie ele vodka, whiskey sau digestiv.

Este un excelent suport de comunicare pentru marca favorita pura . Se poate personaliza la cerere prin inscriptionarea brandului , inclusiv efecte luminoase, fiind un instrument care poate influenta alegererile consumatorului si care aduce cresterea vanzarilor pentru produsul promovat acolo unde este plasat.

Dispozitivul este un racitor « plug & play », avand un dop universal compatibil cu orice tip de sticla.

Odata instalat, in 30 minute este gata sa dozeze instant bautura favorita pana la -20° Celsius.

Cantitatea de bautura care urmeaza a fi dozata se poate programa digital, sistemul dozand exact cantitatea dorita presetata.

Icy Shot dispune de un termostat electronic care se poate potrivi la temperatura dorita.

Minim de temperatura : -20° celsius

Gama de produse: exista sisteme Icy Shot pentru o sticla sau doua sticle.

Curatare: curatirea sistemului este foarte simpla, din cand in cand putandu-se introduce o sticla cu apa in loc de cea de bautura pentru a curata sistemul, pentru cateva minute.

Cand produsul se bea in mod clasic, cu gheata, produsul nu ajunge mai jos de o temperatura de 0 grade Celsius , gustul fiindu-i alterat. Cu Icy Shot, a aparut un nou mod de servire si degustare a bauturii pure, la bar, pentru deliciul si fidelizarea clientilor.

Icy Shot, Tentatia racirii supreme!

IS2V-waterdrop2 copia

Cerere de oferta personalizata

Nume (required)

Email (required)

Telefon

Mesaj