5 sfaturi pentru a-ți convinge copiii să bea mai multă apă

5 sfaturi pentru a-ți convinge copiii să bea mai multă apă

.
Am aflat mai multe despre comunitatea noastră, îți mulțumim! Citire în curs 5 sfaturi pentru a-ți convinge copiii să bea mai multă apă 5 minute

La școală, la joacă cu prietenii sau la teme - copilul tău are multe de făcut în timpul zilei. Uneori, pur și simplu uită să se hidrateze suficient. Dar nu te îngrijora! Avem 5 sfaturi cu care ăți poți convinge copilul că hidratarea regulată este floare la ureche! 

Odată cu noul an școlar vin numeroase provocări și experiențe noi. În această perioadă interesantă, mintea copilului tău este în permanență agitată de gânduri și idei noi. Din păcate, copiii se gândesc rareori la hidratarea optimă. Nu îți face griji - poți schimba asta cu ușurință!

Când copiii beau prea puțin

Copilul tău nu se hidratează suficient? Dacă da, atunci nu ești singurul părinte care se confruntă cu această problemă. Studii recente arată că, adesea, copiii beau mult prea puțin în timp ce învață. Astfel, concentrarea lor are însă de suferit și rezultă în alte simptome, cum ar fi durerile de cap și senzația de apatie.

Mai ales la începutul anului școlar, este important să îi încurajăm pe copii să se hidrateze mai mult (de preferință fără zahăr, desigur) și să îi sensibilizăm cu privire la menținerea unei hidratări optime. Citește mai departe pentru a afla mai multe!

5 sfaturi pentru a-ți convinge copiii să bea mai multă apă și cum îi poți sprijini

Copilul tău refuză pur și simplu să bea apă? Încearcă în continuare! Oferă-i apă nou și din nou. Vestea bună este că încercarea de a-i face pe copii să bea mai multă apă este un demers în care adesea vei reuși. Trebuie doar să folosești tacticile potrivite!

Sfatul 1: Asigură-te că apa este ușor accesibilă

Sună aproape banal, dar chiar ajută. De multe ori, copiii nici măcar nu-și dau seama că le este sete. Pentru a-i face să conștientizeze acest lucru, este util să pui peste tot sticle de apă și carafe. Copiii au tendința de a bea mai mult dacă văd apă proaspătă lângă televizor, pe birou sau chiar și undeva în sufragerie.

Sfatul 2: Sticle de apă de înaltă calitate pentru școală și on-the-go

Fie la școală, fie în timp ce fac sport, copiii ar trebui să fie mereu hidratați chiar și atunci când sunt în mișcare. O modalitate bună de a-ți încuraja copilul să bea mai multă apă este o Sticlă de apă care îi oferă o extra revigorare la școală. Acesta este un cadou minunat pentru noul an școlar - un camarad durabil care abia așteaptă să fie umplut cu tot felul de băuturi.

Sfatul 3: Oferă-i apă aromatizată ca alternativă la băuturile zaharoase

Să bei prea puțină apă nu este un lucru bun, dar și prea multă hidratare cu băuturi greșite este, de asemenea, problematică. Băuturile zaharoase precum sucurile de fructe și băuturile răcoritoare sunt deosebit de dăunătoare pentru copii. Nu numai că nu sunt sățioase, dar îi fac pe copii să fie mai puțin productivi la școală. Apa (cu sau fără aromă) și alte băuturi neîndulcite sunt băuturi ideale pentru hidratarea celor mici.

Sfatul 4: Aplicația de hidratare și provocări

O aplicație de hidratare este o modalitate excelentă de a vă motiva copilul să bea mai multă apă. În multe aplicații, puteți seta memento-uri, puteți finaliza diverse provocări și vă puteți îmbunătăți treptat consumul de apă într-un mod distractiv.

Sfatul 5: Provocare de familie: Drink More Water

Împreună, nu te vei hidrata niciodată singur. Ce-ar fi să lansezi o provocare de familie pentru a atinge obiectivele individuale de hidratare? O provocare comună aduce oamenii împreună și întărește legăturile de familie. În plus, recompensele suplimentare vă pot crește și motivația. Aceste recompense nu trebuie să fie pur materiale - ele pot fi folosite și pentru a încuraja timpul petrecut împreună! De exemplu, dacă copilul tău a câștigat și a băut mai multă apă în această săptămână, el poate alege restaurantul pentru următoarea cină în familie sau filmul pentru următoarea seară de film. Creativitatea ta nu are limite!

Concluzie: Hidratare este important

În concluzie, dacă bea prea puțină apă sau prea multe băuturi nepotrivite, copilul tău se va simți moleșit și își va reduce productivitatea generală. Cu toate acestea, mulți copii nu înțeleg acest lucru, iar unii părinți tind, de asemenea, să treacă cu vederea semnalele de avertizare. De aceea, este important să abordăm problema împreună. Voi, familia voastră, sunteți o echipă și, împreună, puteți îndeplini misiunea de a bea mai multă apă. Distrați-vă cu provocări comune și sperăm că veți reuși să vă atingeți obiectivul de a vă face copiii să bea mai multă apă!