Cheers to 5 Years

Cheers to 5 Years

Este de necrezut, dar revoluționarul Microdrink are deja 5 ani. Nu a trecut așa de multă vreme, dar am venit cu mai multe pentru tine decât am fi visat vreodată.

Micul nostru cub din extracte pure de fructe și plante se bucură de un mare succes în aproape 12 țări din întreaga lume. În acest timp, peste 1.000.000 dintre voi ați început să beți mai multă apă cu Microdrink, iar popularitatea sa crește în fiecare zi. Și nu vorbim doar de Microdrink, dar și de Microtea, de designurile excepționale ale sticlelor noastre sustenabile, accesoriile elegante și animăluțe celebre ce au devenit companioni de încredere pentru micuții noștri.

Acum este momentul potrivit să sărbătorim toate acestea. Pregătește-te pentru o aventură perfectă de 2 săptămâni, plină de surprize și cadouri. Sărbătorește cu noi cea de-a 5-a aniversare din plin. Te poți aștepta la noutăți absolute, dar și ediții limitate de design, cadouri celebre și transport gratuit. Nu o să-ți vină să crezi, dar aniversarea noastră îți va aduce în premieră reduceri de până la 50% la accesoriile noastre elegante. Și pe lângă o serie de noutăți și oferte avantajoase, avem și un cod promoțional pentru tine cu o reducere de 15% la cumpărăturile tale.

Și mai avem ceva ce este complet nou. Un concurs pentru o mașină electrică perfectă Tesla! Încearcă-ți norocul și savurează-ți Microdrinkul preferat într-o mașină nou-nouță, cu o amprentă minimă de carbon. Poți afla mai multe despre condițiile concursului pe rețelele noastre de socializare.

Începem petrecerea de aniversare cu un gust complet nou Microtea. Cunoscut în fiecare colț al lumii, popularul ROYAL ROOIBOS poate fi acum savurat doar în câteva secunde. Aromele rafinate de rooibos și honeybush, îmbogățite cu o notă dulce de caramel, vor fascina orice iubitor de ceai adevărat. Bucură-te de adevăratul gust al noului Microtea într-o cană termo perfectă în design complementar. Nici o petrecere perfectă din timpul iernii nu se poate lipsi de gustul perfect al Microtea ROYAL ROOIBOS.

Fii gata să sărbătorești cu noi!