Drink More Water, cherish your body

Drink More Water, cherish your body

.
Sticlă murdară? Te ajutăm noi😊 Citire în curs Drink More Water, cherish your body 3 minute Următorul Drink More Water, cherish your mind

Începe luna februarie cu un start revigorant și oferă-i organismului tău toți nutrienții de care are nevoie și starea de spirit ideală. Acum este momentul perfect căci începe cea mai scurtă lună a anului, așa că nu va fi nici o problemă să urmezi câteva principii bune pentru stil de viață sănătos.

Februarie vine cu o motivație de zile mari - scapă de obiceiurile proaste și resetează-ți corpul pentru noul an. Primul pas este cel mai important - bea mai multă apă, prețuiește-ți corpul. Doar câteva reguli simple și te vei simți minunat. Începe cu cea mai ușoară schimbare - un regim regulat de hidratare cu Microdrinkuri sănătoase fără alcool.

Corpul nostru este 70% apă, așa că o limită zilnică de 0,5 litri pentru fiecare 15 kg de greutate corporală este o necesitate pentru menținerea hidratării pe tot parcursul zilei. Acest aport zilnic de apă îți va menține corpul în formă, mai ales dacă regimul de hidratare este îmbogățit cu vitamine și minerale.

 

Cu Microdrinkurile waterdrop®, va fi mai ușor ca niciodată. Nu numai că te vor ajuta să urmezi un program de hidratare datorită diferitelor arome, dar îi vei oferi corpului tău toate vitaminele și mineralele de care are nevoie zilnic.

💡 Mai avem câteva sfaturi despre cum să bei mai multă apă.

Ține mereu apa la îndemână: acasă, la serviciu, pe masă și, cel mai important, oriunde cu tine. Savurează apa îmbogățită cu Microdrink și poart-o mereu cu tine, oriunde și oricând.

Alege o sticla cu un design frumos care te va motiva constant să bei mai multă apă.

Dar să nu ne gândim doar la noi ci și la mediul înconjurător. Bea apă nu doar într-un mod sănătos dar și responsabil. Este atât de simplu, trebuie doar să alegi una dintre sticlele noastre de calitate din materiale durabile și să-ți faci rezerve de Microdrinkuri pentru o lună întreagă.

Focus Microdrink

Și mai avem încă o idee grozavă pentru tine pentru provocarea lunii februarie, noul nostru mocktail, pe bază de FOCUS, busuioc și fructe răcoritoare.

Veți avea nevoie de 1 cub de Microdrink FOCUS, 250 ml apă minerală, sucul de la o lămâie verde și o portocală, câteva frunze de busuioc și felii de castraveți.

Dizolvă un cub FOCUS în 250 ml de apă minerală și lăsă-l deoparte. Amestecă câteva felii de castraveți cu frunze de busuioc. Apoi adăugă sucul de lămâie verde și portocale. Amestecă bine și strecoară într-o cană. Completează cu gheață deasupra și adăugă băutura cu cubul FOCUS dizolvat. Ornează după plac cu câteva frunze de busuioc și felii de castraveți.

Savurează! Bea mai multă apă, să ai grijă te corpul tău nu a fost niciodată atât de ușor😊