Hai să facem lucrurile împreună, mai bine...

Ianuarie trebuie să înceapă cu o decizie bună, să bei mai multă apă! Alege-ți regimul de hidratare potrivit și încurajează-ți familia și prietenii să facă la fel.

Recomandă-ne prietenilor tăi și Waterdrop vă va recompensa pe fiecare. În ianuarie, poți obține până la de trei ori mai multe puncte dacă ești membru al Clubului nostru. Pentru prietenii tăi avem o reducere de 50 lei la prima comandă, ce va fi aplicabilă imediat la cumpărături de peste 175 lei. Aceasta înseamnă că prima cumpărătură a prietenilor tăi împreună cu reducerea de 50 lei trebuie să valoreze cel puțin175 lei.

Recomandă-ne tuturor celor de lângă tine și vei intra în posesia multor puncte de Club de îndată ce prietenii tăi plasează prima comandă cu 50 lei reducere pe www.waterdrop.ro. Poți primii puncte pentru până la 5 recomandări de prieteni, ceea ce înseamnă un număr incredibil de 750 de puncte.

Dacă nu ești încă membru al Clubului nostru, înregistrează-te numaidecât și răspândește bucurie celor din jur cu o reducere fantastică de la Waterdrop iar tu te vei bucura de o mulțime de puncte ce te vor ajuta să-ți cumperi produsele preferate Waterdrop.

Răspândește vestea despre noi până la sfârșitul lui ianuarie :)