Primăvara sportivă

Primăvara sportivă

.

Primăvara se apropie cu o viteză incredibilă și deja este în aer. Vremea se încălzește pe zi ce trece, iar natura este gata să înflorească. Acum este momentul potrivit să ne trezim corpurile obosite din somnul lung de iarnă. Cu cât te apuci mai repede de treabă, cu atât mai repede vei fi gata pentru sezonul costumelor de baie ce va fi aici cât ai zice pește, după viteza cu care se schimbă zilele, săptămânile și lunile.


Începe cu plimbări plăcute și adăugă treptat mersul pe jos rapid și o tură cu bicicleta. Nu uita, consecvența este cheia succesului în sport. Crește treptat intensitatea și adaugă antrenamentul cu greutăți. Ca motivație, alege îmbrăcăminte sportivă elegantă și funcțională ce te face să te simți bine chiar și atunci când vremea de afară nu este de partea ta.

Nu uita cel mai important lucru - hidratarea. În mod ideal, cu o băutură care să te încurajeze pentru o mai mare performanță, furnizându-ți toate substanțele necesare, cum ar fi mineralele, calciul și vitaminele de care organismul are nevoie în timpul unei activități intense. De aceea, avem cel mai bun partener de antrenament pentru tine - Microlyte, cu trei arome perfecte GRAPEFRUIT, MELON, BLUEBERRY. Alege-ți aroma preferată, combin-o cu o Sticlă super ușoară și corpul tău îți va mulțumi.