Savurează-ți băutura răcoritoare în combinații perfecte 🤩

Răsfăță-te cu tot ce este mai bun chiar și în timpul unui februarie monoton. Pentru a-ți însenina sufletul, avem pentru tine câteva rețete excelente și, în același timp, simple de care te poți bucura nu numai tu dar și cei dragi ție. Doar alege-ți preferata.

Ai nevoie de un plus de energie și bună dispoziție? Savurează un mocktail delicios cu un Microdrink BOOST.

❤️ Vei avea nevoie:
- 1 x waterdrop® BOOST
- ½ de piersică coaptă
- O mână de afine
- O mână de mentă
- Sucul de la 1 lămâie verde

Dizolvă cubul BOOST în 300 ml de apă și lasă băutura deoparte. Curăță piersica coaptă și paseaz-o cu sucul de lămâie verde. Pasează câteva afine, amestecă-le cu o mână de mentă și toarnă tot amestecul peste piureul de piersică. Pune gheață deasupra și adaugă apa cu Microdrinkul BOOST dizolvat.

Ai de gând să dansezi toată noaptea? Nici o problemă. Ai nevoie de NERO și un mocktail.

❤️ Vei folosi:
- 1 x waterdrop ® NERO
- 1 x kiwi copt
- Sucul de la 1 lămâie verde
- O mână de mure

Dizolvă NERO în 250 ml de apă minerală și pune băutura deoparte. Pasează kiwi-ul și pune-l într-un pahar. Adaugă gheață deasupra, sucul de lămâie verde și la final adaugă Microdrinkul NERO dizolvat. Ornează cu mure și o felie de lămâie verde.

Ai o zi grea? Lasă-te învăluită de ZEN din cap până-n picioare.Crede-mă - după prima înghițitură te veți simți complet ZEN.

I❤️ ngrediente:
- 400 ml apă 3-4 fructe de physalis
- 20ml de suc de lămâie verde
- 7-8 frunze de mentă
- Cuburi de gheață

Pregătire: Dizolvă un cub Microdrink ZEN în 400ml de apă plată și pune compoziția deoparte. Pasează fructele de physalis, menta și sucul de lămâie verde în shaker. Adăugă compoziția cu cubul ZEN preparată anterior, cuburi de gheață și agită timp de 30 de secunde. Toarnă mocktail-ul într-un pahar, adaugă mai multă gheață și ornează cu mentă și physalis.

În mijlocul provocării noastre din februarie, ne așteaptă Ziua Îndrăgostiților, nu uita să te răsfeți pe tine și pe jumătatea ta cu un excelent cocktail LOVE, adaugă un film bun și Ziua Îndrăgostiților va fi perfectă.

❤️ Vei avea nevoie de:
- 1 Mikrodrink LOVE 
- Sucul de la 1/2 portocală si sucul de la 1 lămâie verde
- 10 g semințe de rodie
- 7 - 8 frunze de mentă

Dizolvă 1 x waterdrop® LOVE în 100 ml de apă. Când s-a dizolvat complet, adaugă frunzele de mentă, semințele de rodie, sucul de portocală și lămâie verde. Amestecă. Ia un pahar waterdrop®, adăugă puțină gheață și 300 ml apă, apoi strecoară. Amestecă bine, ornează cu frunze de mentă, semințe de rodie, petale de trandafir și o felie de lămâie verde. Și seara romantică poate începe. Încearcă, va fi distractiv și cu un gust perfect :-)