INGREDIENTE:
Ce conțin cuburile noastre?
Cele mai bune ingrediente din lume comprimate într-un cub mic.
INGREDIENTE:
Ce conțin cuburile noastre?
Cele mai bune ingrediente din lume comprimate într-un cub mic.
Extracte din fructe & plante
Extracte din fructe & plante

Lămâie verde
Aroma naturală a lămâii verzi transformă apa într-o experiență răcoritoare. Originar din Asia de Sud-Est, fructul verde numit Citrus Latifolia este cunoscut în întreaga lume datorită gustului său unic și a culorii sale captivante, vibrante.

Baobab
Extractul de baobab din capsulele FOCUS are o tradiție îndelungată. Nativii din Africa îl numesc Copacul vieții deoarece baobabul este considerat a fi miraculos. De secole, a fost privit de locuitorii din Africa ca o sursă de sănătate și bunăstare.

Acerola
Descoperă extractul intens de acerola ce era indispensabil poporului mayaș datorită ingredientelor sale valoroase. Aroma acrișoară dar gustoasă a acestui fruct roșu-intens este expresia revigorării pure.

Hibiscus
Extractul din rafinata floare de hibiscus, originară din zonele tropicale, a devenit faimoasă ca o băutură relaxantă sub numele de Agua de Jamaica. Deși există peste 600 de specii cunoscute, floarea este ușor de recunoscut datorită sepalelor distinctive și a gustului plăcut, acidulat.

Aronia
Bucură-te de aroma și gustul natural al aroniei. Acest mic fruct își are rădăcinile în America de Nord, unde a fost folosit de indigeni ca hrană importantă pentru lunile reci de iarnă. Astăzi, este cunoscut pentru asemănarea sa ca formă cu un măr, motiv pentru care fructele sunt cunoscute și sub numele de "apple berry" („scoruș negru”). Cu aroma sa gustoasă și răcoritoare, este alegerea perfectă pentru a potoli și cea mai intensă sete.

Merișor
Aroma naturală, acidulată a merișoarelor este tentantă și unică. Merișoarele sunt cultivate în mari părți ale Europei, Canadei și Americii. Astăzi, aceste fructe minuscule sunt lăudate pentru gustul lor răcoritor în întreaga lume.

Măceșe
Extractul de măceșe roșii-portocalii din capsulele DEFENCE este o adevărată combinație armonioasă de ingrediente valoroase. Există un motiv pentru care măceșele sunt nconsiderate o sursă completă și unică a superalimentelor. Cu nota sa fină și ușor seacă, extractul de măceșe din DEFENCE este o explozie surprinzătoare a aromelor.

Moringa
Capsulele DEFENCE conțin și extraordinarul extract de moringa. Arborele de moringa își are rădăcinile la poalele munților Himalaya, de unde a cucerit lumea cu gustul și caracteristicile sale unice. Unele culturi îl numesc chiar „arborele miracolelor” datorită concentrației sale mari de nutrienți.

Coacăze negre
Aroma naturală a coacăzelor negre oferă o experiență completă și plăcută. Gustul dulce-acrișor al celebrelor fructe de pădure violet închis este inconfundabil de fructat, iar caracterul său elegant este cel mai bine evidențiat în BOOST.

Floare de soc
Savoarea stimulantă si aroma naturală a florii de soc este absolut irezistibilă. Cunoscută pentru parfumul său caracteristic și florile delicate, aroma florii de soc îi fascinează pe oameni de milenii. Într-un trio unic cu acai și coacăze negre, formează o combinație care te va fascina.

Acai
Nativii din America de Sud urcă adesea la înălțimi incredibile în pădurea tropicală pentru a recolta acest fruct special. BOOST conține extractul valoros din acest fruct tropical care a fost de secole un aliment tradițional al popoarelor amazoniene. Boabele închise la culoare pot fi ele mici, dar îți vor da un plus de energie oricând ai nevoie.

Mango
Descoperă gustul fructului de mango cu aroma sa naturală delicioasă. Acest fruct dulce cu gust divin din arborele de mango sălbatic, „Mangifera sylvatica”, a fost documentat pentru prima dată în regiunea indiană cu multe secole în urmă. Mai mult, mango este un văr apropiat al nucilor de caju, și poate veni în toate culorile și mărimile, dar are întotdeauna cel mai bun gust când esteproaspăt și copt.

Fructul de cactus
Originar din Mexic și răspândit în Statele Unite, Australia și Africa de Sud, această pară înțepătoare, suculentă și cu gust dulce, „Opuntia ficus-indica”, a devenit renumită în întreaga lume pentru folosirea sa în remedii la domiciliu. Pulpa moale, gălbuie-portocalie-roșiatică, cu semințe comestibile, este o sursă indispensabilă de energie și nutrienți pentru milioane de oameni. Ne bucurăm că extractul său și-a găsit drumul în delicioasele noastre Microdrinkuri.

Anghinare
Extractul din acest ciulin gigantic cu flori violet ce aromează capsulele GLOW are o istorie înfloritoare. Descoperită inițial în zona mediteraneeană, anghinarea a fost rapid acceptată la nivel mondial pentru ingredientele sale valoroase. Nu numai că gustul său unic, delicat și fin i-a atras pe regele Henric al VIII-lea și pe George Washington, dar se zvonește și că are puteri vindecătoare.

Piersică
Aroma naturală de piersică din YOUTH răspândește inspirație. Gustul dulce și suculent al piersicii îți amintește de zilele de vară, fără griji, în livada bunicii. Îți poți imagina viața fără piersici?

Ierburi
În capsulele CLEAN vei descoperi gustul special al unui amestec delicios de trei ierburi renumite. În timp ce cimbrul era folosit în Egiptul antic pentru procesul de mumificare sau ca sursă de curaj în Grecia, salvia era folosită ca aromă și parfum pentru cel puțin 2000 de ani. Planta medicinală de hamei vine cu toate cele 700 de soiuri diferite de plante de cânepă și este originară din Mongolia. Totuși, ceea ce unește aceste trei ierburi într-un trio unic este gustul lor inconfundabil datorită aromei naturale unice din CLEAN.

Ienupăr
Istoria fructelor de ienupăr se duce înapoi în trecut până la mormintele din Egiptul antic. Desigur, grecii antici cunoșteau efectele boabelor de ienupăr și le-au folosit ca remediu mult timp înainte de a le include în numeroase mâncăruri și băuturi. Gustul lor distinctiv dulce-acrișor este o bază perfectă pentru capsulele CLEAN.

Urzica
Timp de mulți ani, urzica a fost privită ca o buruiană, fiind mereu îndepărtată. Acest lucru se datorează probabil formei cunoscute a frunzelor, pe care o cunoșteam cu toții din copilărie. Cu toate acestea, botaniștii știu mai bine și nu este de mirare că urzica este acum considerată de mulți drept „regina plantelor medicinale”. Cu gustul și caracterul său proaspăt, extractul de urzică este de neînlocuit în capsulele CLEAN.

Fructul stea
Fructul stea este deosebit de impresionant datorită formei sale de stea și este originar din Asia de Sud-Est. Crește ca fruct în copaci și este cunoscut și sub numele de carambola.

Ceai alb
Tradiția îndelungată a ceaiului alb își are originea în provincia chineză Fujian. Acest tip de ceai este produs din muguri acoperiți cu un puf alb: de unde și numele.

Iarba de lămâie
Iarba de lămâie este originară din Asia de Sud-Est unde crește ca plantă veșnic verde cu o înălțime de până la 2 metri. Uleiurile sale esențiale conferă plantei un gust subtil și proaspăt de lămâie.

Hibiscus
Extractul din rafinata floare de hibiscus, originară din zonele tropicale, a devenit faimoasă ca o băutură relaxantă sub numele de Agua de Jamaica. Deși există peste 600 de specii cunoscute, floarea este ușor de recunoscut datorită sepalelor distinctive și a gustului plăcut, acidulat.

Aronia
Bucură-te de aroma și gustul natural al aroniei. Acest mic fruct își are rădăcinile în America de Nord, unde a fost folosit de indigeni ca hrană importantă pentru lunile reci de iarnă. Astăzi, este cunoscut pentru asemănarea sa ca formă cu un măr, motiv pentru care fructele sunt cunoscute și sub numele de "apple berry" („scoruș negru”). Cu aroma sa gustoasă și răcoritoare, este alegerea perfectă pentru a potoli și cea mai intensă sete.

Merișor
Aroma naturală, acidulată a merișoarelor este tentantă și unică. Merișoarele sunt cultivate în mari părți ale Europei, Canadei și Americii. Astăzi, aceste fructe minuscule sunt lăudate pentru gustul lor răcoritor în întreaga lume.
Jak to, že je
waterdrop sladký?
Sukralóza:
Používáme sukralosu, aby naše waterdropy získaly příjemně lehkou sladkou chuť. Sukralóza má tu výhodu, že má nízký obsah kalorií a nemá vliv na úroveň hladiny cukru v krvi, tvé zuby i postavu. Důležitým aspektem je vhodnost waterdropu pro diabetiky. Optimální volba pro naši první produktovou linii.
Vše reaguje se vším:
Člověk chytrou kombinací ingrediencí
ovlivňuje jejich účinky.
Sodík:
Pít je základ!
Obecně máme tendenci konzumovat příliš mnoho okyselujících potravin a stimulantů.
Sodík je životně důležitý minerální prvek. Patří do skupiny alkalických kovů. V organismu se vyskytuje v rozpustné formě tak jako jiné elektrolyty, a to ve formě sodných iontů.
Sodík má kladný náboj, zkratka je Na +. Je základní složkou extracelulární tekutiny, která je uvnitř a vně buněk v krvi a lymfatickém systému.
Sodík se převážně získává z jídla. Minimální denní dávka sodíku je 550 miligramů. Denní příjem sodíku je však u většiny lidí však překročen příjmem soli v mnohem vyšší míře, než je optimální. Sodík se vylučuje hlavně ledvinami, tedy močí, a pouze malou částí v malé míře je vylučován žlučí (z tlustého střeva).
Tělo také ztrácí sodík potem.
Vzhledem k tomu, že vylučování sodíku je primárně způsobeno/zajišťováno ledvinami, je důležité, pokud jde o příjem jídla obsahujícího sodík, pít dostatek vody. Dostatečná hydratace tedy pomáhá snižování hladiny sodíku v krvi.
Podle předpisů evropské unie je nutno uvést sodík o hmotnosti 2,5g jako "sůl" na výživové tabulce waterdropu.
Srovnání:
1 gram kuchyňské soli obsahuje 400 mg sodíku a 600 mg chloridu
1 gram bikarbonátu sodného obsahuje 284 mg sodíku a je bez chloridů, proto pomáhá proti okyselování těla a bojuje proti efektu způsobenému konzumací okyselujících potravin (např. zvýšená spotřeba masa)
Hydrogenuhličitan sodný:
Stabilní PH pro buňky.
Hydrogenuhličitan sodný - také známý jako "soda" - je endogenní látka, která se v organismu přirozeně vyskytuje přibližně v množství 100g, z toho téměř 70% tvoří rozpuštěný chlorid sodný a přibližně 30% hydrogenuhličitan sodný. (Grafické znázornění ve formě kruhu) a nebo: Znázornění buňky s pH pufrem. Soda je důležitá pro acidobazickou rovnováhu, pro stabilní pH extracelulární tekutiny, a také tekutiny, která se nachází mezi buňkami v krvi a lymfatickém systému.
Kyselina citrónová:
Jak se kyselina citronová rozpouští ve vzduchu (a ne ve vodě):
Kyselina citronová je ovocná kyselina získaná převážně z citrusových plodů. Je užívána po staletí a je také součástí lidského metabolismu. Během látkové výměny v organismu je kyselina metabolizována na vodu a oxid uhličitý, který je vydechován plícemi. Kyselina citronová v našich waterdropech reaguje s uhličitanem sodným a draslíkem. Tím dojde ke vzniku sodných a draselných citrátů, které působí blahodárně na tělo, jinak řečeno, nejsou to soli, ale alkalické kovy.
Descoperă fantastica noastră ofertă
Comandă aroma ta preferată sau încearcă unul dintre seturile noastre!