Drink More Water,

make it count.

Hidratarea la îndemâna ta

Completează-ți călătoria de hidratare cu Aplicația waterdrop® Hydration App. Bucură-te de funcții personalizate pentru a-ți identifica și îmbunătăți obiceiurile de hidratare, adaptate la corpul și nevoile tale.

Descărcare gratuită pentru iOS & Android.

Hidratarea ta la un alt nivel

Aplicația waterdrop® Hydration App te ajută să-ți urmărești aportul de lichide, îți amintește să te hidratezi și te provoacă să mai iei încă o sorbitură.

URMĂREȘTE

Urmărește-ți obiceiurile de hidratare 24/7 și atinge-ți obiectivele zilnice.

TRIMITE MEMENTOURI

Mementourile regulate te ajută să-ți atingi obiectivele zilnice de hidratare - sorbitură cu sorbitură.

ADUCE PROVOCĂRI

Descoperă provocările din aplicație, colectează puncte exclusive de Club și valorifică-le pe accesorii gratuite.

Ai întrebări?

Aplicația noastră waterdrop® Hydration App este disponibilă în prezent în următoarele țări: Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit și Statele Unite.

Aplicația waterdrop® Hydration App este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android. Utilizatorii iOS o pot descărca pe iPhone sau iPod Touch care utilizează cel puțin iOS 14. Utilizatorii Android o pot descărca pe un smartphone care folosește cel puțin versiunea Android 8. Din păcate, Aplicația waterdrop® Hydration App nu este în prezent optimizată pentru tablete sau alte programe decât Android sau iOS.

Poți seta mementourile în secțiunea "Setări", "General" și apoi activând "Notificări de Hidratare". Odată ce ai făcut acest lucru, vei putea seta frecvența și ora la care dorești să ți se reamintească să bei mai multă apă!

Obiectivul zilnic de hidratare este calculat pe baza informațiilor pe care le-ai introdus după conectare (vârstă și greutate), dar poți personaliza această valoare accesând "Setări" și apoi "General", așa cum este indicat în acest VIDEO.
Există, de asemenea, factori legați de stilul de viață care influențează obiectivul de hidratare, cum ar fi practicarea sportului și faptul că te afli într-un loc cu temperaturi mai ridicate decât cele cu care ești obișnuit.