Fără zahăr,
mai puțin plastic.

Tentația este reală: într-o lume umbrită de Sugarplastic, este mai ușor ca niciodată să alegi o băutură zaharoasă preferată. În timp ce lumea se consolează spunându-și că este vorba doar de o singură sticlă, am acumulat cumva 171 de trilioane de bucăți de plastic în ocean.

Cum putem scăpa de sticlele care ne umbresc viața cu zahăr și cu o cantitate tot mai mare de plastic? Ei bine, noi suntem aici cu soluția ideală.

Știai că?

Până în 2050, cantitatea de plastic din ocean va fi mai mare

1,2 milioane de sticle de plastic sunt folosite în fiecare minut. Doar 9 % ajung să fie reciclate.

Este timpul să-ți regândești hidratarea

Lată cum contribuim noi. Până acum, am salvat peste:

28 883 150 de sticle de plastic

Sticlele noastre de apă reutilizabile și durabile te ajută să reduci deșeurile - refolosește, reumple, repetă!

Pentru fiecare sticlă cumpărată, colectăm 2 sticle de plastic din mediul înconjurător.

Economisim până la
98% plastic și emisii de CO
 în comparație
cu băuturile îmbuteliate de 500 ml.

Dar așteaptă, mai e ceva!

Prin intermediul Plastic Bank, la fiecare sticlă vândută, colectăm două sticle de plastic din mediul înconjurător, și în plus, acțiunile noastre sprijină și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU.

Descoperă produsele noastre și începe să te hidratezi în mod sustenabil chiar azi!

Fie pentru sport, fie pentru hidratarea de zi cu zi, suntem alături de tine. Descoperă gama noastră variată de Sticle Borosilicate și din Oțel Inoxidabil și Capacele care le însoțesc - există ceva pentru toată lumea!

Suntem într-o misiune de a avea un impact pozitiv dar nu putem face aceasta singuri! Descoperă și celelalte organizații non-profit pe care suntem mândri să le susținem:

Ai întrebări?

Iată cum economisim 98% plastic și CO2:

Plastic:

Fiecare blister waterdrop® cântărește: 0,4 grame
Fiecare sticlă de plastic de 500 ml cântărește: 20 de grame

20 g - 0,4 g = 19,6 g / 20 g =98 %

CO2:

CO2 per litru waterdrop®: 0.31 g
CO2 per litru de sticlă PP: 29 g

29 g - 0,31 g = 28,69 g / 29 g =98,9 %

În timp ce unele companii își câștigă Insigna Fără Zahăr folosind ulei de palmier ca alternativă, noi credem în gustul natural al extractelor de fructe și de plante, îmbunătățit doar cu o notă de îndulcitor.

Blisterele noastre sunt fabricate din polipropilenă (PP). După ce am cântărit opțiunile, am decis că PP este cea mai ecologică opțiune, deoarece este cel mai ușor de reciclat, nu eliberează toxine, are o amprentă de carbon relativ scăzută și este sigur pentru sănătatea umană.

100% da!

Blisterele noastre pot fi reciclate împreună cu deșeurile generale de plastic la orice punct de colectare al deșeurilor din plastic.

Am făcut tot posibilul să nu folosim plastic, dar, din păcate, acest lucru nu este posibil în acest moment, deoarece gustul și integritatea produselor noastre sunt pe primul loc. Așadar, lucrăm în mod constant și experimentăm noi soluții și sperăm să nu mai avem plastic în curând.

Cum Microdrinkurile noastre nu conțin conservanți, fiecare waterdrop® este sigilat cu grijă cu un strat subțire pentru a proteja extractele naturale de fructe și plante din interior. Acest lucru ne ajută să garantăm integritatea și prospețimea produsului nostru.