Watermelon.
Sugar. Hi!

Watermelon.
Sugar. Hi!

Ce oră este? Ora revigorării de vară!

Acces prioritar la noua noastră aromă BREEZE și bonusuri exclusive
pentru toți membrii Clubului pe 28.8, de la ora 11am.

Drink More Water, walk on air

Învăluiește-te într-o adiere blândă de vară și savurează combinația răcoritoare de pepene roșu, castravete și notele revigorante ale aromei de cimbru. Dacă te-ai întrebat vreodată ce aromă ar avea soarele cald ce-ți mângâie fața și iarba delicată pe care calci - asta ar putea fi!

Vitamina C | Vitamina B6 | Biotină

Castravete

Castravetele nu este doar o gustare sănătoasă, ci și un aliment bogat în nutrienți și antioxidanți. Cu 96% conținut de apă, acest fruct extrem de popular la nivel global promovează sănătatea și bunăstarea, și ne oferă mereu un gust revigorant.

Pepene roșu

Cu gustul său răcoritor și dulce, pepenele roșu este considerat unul dintre fructele ideale de vară ce și-a câștigat popularitatea încă din Egiptul Antic. În afară de conținutul său ridicat de apă, acest fruct – da, este un fruct – conține multe vitamine și minerale esențiale.

Cimbru

Cimbrul, cunoscut în primul rând ca plantă medicinală, nu numai că are puternice note aromatice dar poate ajuta organismul și să lupte împotriva bolilor respiratorii. Uleiul esențial de cimbru are efect antioxidant și poate lupta împotriva bacteriilor, virușilor și ciupercilor.

Vino alături de noi!

Urmărește-ne pe rețelele sociale și vei fi primul la curent cu noile produse, diverse noutăți, promoții și multe altele!
Comunitatea noastră extraordinară abia așteaptă să te cunoască!