Drink More Water,
cherish yourself.

De ce să alegi waterdrop®?

Extracte de
fructe și plante

Gust
revigorant

Vitamine valoroase,
fără conservanți

O alternativă excelentă
la băuturile îndulcite

Cu tine oriunde
și oricând

O variantă sustenabilă pentru un regim de hidratare

Bine ai venit în lumea waterdrop®

Vrei mai multe informații despre produsele noastre? Aruncă o privire mai jos pentru a descoperi răspunsurile câtorva dintre întrebările frecvente.

Leu cu leu

Tocmai de aceea îți oferim seturi. Nu numai că cu acestea poți descoperi diferite combinații de arome, dar prețul unei capsule este semnificativ mai mic decât al unei băuturi carbogazoase dintr-o sticlă de plastic. Depinde de tine ce variantă alegi. Pentru noi, este cu siguranță un Set Family.

Sustenabilitatea este în noi

Poate te întrebi cum putem fi sustenabili. Dacă îți vine să crezi sau nu, capsulele noastre sunt fabricate din PET reciclabil și cântăresc mai puțin decât un capac de sticlă de plastic. În plus, mergem mai departe în cooperarea noastră cu Plastic Bank, despre care poți citi mai multe AICI.

Fără zahăr, cu microelemente de îndulcitor

Da, așa este. Vei găsi o cantitate minimă de sucraloză în majoritatea Microdrinkurilor noastre. Dacă nu ești un fan al sucralozei, o poți încerca o variantă de Microdrink cu stevie. Ascultăm feedback-ul clienților noștri și mergem mai departe.

Puterea gustului

Frumusețea din capsulele noastre Microdrink, Microenergy și Microtea stă în gustul lor. Cu ingrediente de înaltă calitate, poți alege intensitatea gustului după pofta inimii. Preferi o aromă mai delicată a apei sau o infuzie intensă a aromelor de care papilele tale gustative își vor aminti mult timp? Poți controla intensitatea aromei... picătură cu picătură. Poți afla care este cantitatea ideală de apă pentru prepararea băuturii tale în întrebările frecvente de mai jos.

Pentru doamne...și domni

Colecția noastră de produse este în continuă creștere, inclusiv o ofertă neutră pentru bărbați. Accesorii cu culori echilibrate, așa cum le plac domnilor și o mică doză de energie din capsulele noastre Microenergy. Domnilor, v-ați ales deja preferatul?

Set pentru degustare

18 buc Microdrinkuri
A se consuma rece

68,99lei

CUMPĂRĂ ACUM 

Set pentru degustare mare

24 buc Microdrinkuri
A se consuma rece

96,99lei

CUMPĂRĂ ACUM 

Welcome set

Set pentru degustare+Sticlă borosilicată 600 ml
Perie pentru sticle

182,99lei 

CUMPĂRĂ ACUM 

Set Basic

Sticlă borosilicată 600 ml
Perie pentru sticle

142,99lei 

CUMPĂRĂ ACUM 

Set pentru degustare cu o sticlă

Sticlă de 600 ml/1 l
18 Microdrinkuri

172,99lei 

CUMPĂRĂ ACUM 

Mocktail set 3+1

48 buc Microdrinkuri
Pachet ORO, NERO sau SHIRO gratuit

101,97lei

CUMPĂRĂ ACUM 

Ai întrebări?

Vino alături de noi!

Urmărește-ne pe rețelele sociale și vei fi primul la curent cu noile produse, diverse noutăți, promoții și multe altele! Comunitatea noastră extraordinară abia așteaptă să te cunoască!