Sticlă murdară? Te ajutăm noi😊

Sticlă murdară? Te ajutăm noi😊

.
Citire în curs Sticlă murdară? Te ajutăm noi😊 2 minute Următorul Bucură-te de vară din plin 🤩
Avem câteva sfaturi grozave pentru tine despre cum să cureți sticla Waterdrop® rapid și eficient.

Curăță sticla cu detergent de vase și orez🤔

Pune câteva picături de detergent de vase, o mână de orez și puțină apă caldă în sticlă. Închide sticla și agit-o bine ca un shaker în care îți pregătești băutura preferată. Agitarea boabelor de orez îndepărtează toate depunerile. Sarea de mare cu granule grosiere poate fi folosită și ea în locul orezului.

Curăță sticla cu o combinație de bicarbonat de sodiu, suc de lămâie și oțet
Un amestec simplu de apă caldă, oțet, suc de lămâie și bicarbonat de sodiu este soluția perfectă! Dacă alegi această metodă, păstrează întotdeauna sticla deschisă pentru a preveni acumularea presiunii în sticla.

Curăță cu peria de sticle!🤩
Dacă vrei să cureți pe îndelete toată sticla, folosește peria pentru sticle waterdrop®. Va îndepărta chiar și cea mai mică murdărie din sticlă. Dacă nu ai o perie pentru sticle, folosește o periuță de dinți. O soluție ieftină, ușor de utilizat și foarte eficientă!

Pot curăța sticla waterdrop® în mașina de spălat vase?
În loc să cureți sticla waterdrop® în mașina de spălat vase, recomandăm o spălare delicată de mână. Dacă urmezi în mod regulat sfaturile noastre de curățare, sticla ta preferată va fi frumoasă și strălucitoare pentru o mai lungă perioadă de timp.

💡 Ține minte: sticla și capacul trebuie spălate întotdeauna separat. Astfel te vei asigura că fiecare parte este perfect curată. Dacă este necesar, poți folosi oricând o scobitoare pentru a îndepărta depunerile din locurile greu accesibile.

Citește în continuare