22 martie, o zi ce trebuie sărbătorită!

22 martie, o zi ce trebuie sărbătorită!

.

Apa nu este doar o componentă a Pământului nostru, ci și a fiecărui organism viu. Să nu uităm cât de importantă este pentru fiecare dintre noi.

Fără apă, nici noi nu am fi aici. Corpul nostru are nevoie de aproximativ 2 litri de apă pe zi, fără de care nu poate funcționa. Lipsa de lichide, afectează nu numai imunitatea, ci și gândirea și concentrarea.

De aceea, este important să menținem un regim de hidratare regulat și să consumăm multe lichide și minerale. Ceea ce este și mai important este ceea ce bem. Băuturile aromatizate, cu un conținut ridicat de zahăr și ambalate în plastic, nu numai că sunt rele pentru organism dar și pentru natură. Statisticile alarmante privind deșeurile de plastic vin din toate direcțiile, așa că este important să ne concentrăm asupra eliminării acestora cu orice ocazie.

Haide să salvăm cel mai prețios lucru pe care îl avem – APA.

Împreună cu renumitul jucător de tenis și noul nostru ambasador, Novak Djokovic, schimbăm modul în care ne hidratăm, scăpând în același timp de sticlele de plastic de unică folosință. Scopul nostru comun este de a ajuta pe toată lumea să se hidrateze și să bea mai multă apă într-un mod sustenabil. Suntem încântați că și alți sportivi de talie mondială s-au alăturat viziunii waterdrop®: Mirjam Puchner, Danielle Collins și Taylor Fritz. Parteneriatul nostru de lungă durată cu Plastic Bank ne-a ajutat, de asemenea, să eliminăm din natură 1 sticlă de plastic pentru fiecare cutie de Microdrink vândută.

Alătură-te nouă și alege zero deșeuri.