Oceane curate, apă curată pentru toată lumea

Oceane curate, apă curată pentru toată lumea

.
22 martie, o zi ce trebuie sărbătorită! Citire în curs Oceane curate, apă curată pentru toată lumea 2 minute Următorul Fii tu însuți/însăți: Pride 2023 cu Conchita

8 iunie este Ziua Mondială a Oceanelor care alcătuiesc mai mult de 70% din suprafața planetei noastre, susțin viața pe Pământ și, cu toate acestea, le distrugem în fiecare zi cu producția de plastic. Până în 2050, cantitatea de plastic din oceane va fi mai mare decât numărul de pești.

În fiecare minut, 1,2 milioane de sticle de plastic sunt folosite în întreaga lume, dar doar 9% dintre acestea sunt reciclate.

Statisticile alarmante privind deșeurile de plastic vin din toate direcțiile, așa că este mai mult decât necesar să ne concentrăm pe reducerea acestora cu orice ocazie. waterdrop® se angajează să reducă plasticul din industria băuturilor și respectă principiile sale. Mai mult, salvează natura prin designul produselor, dar și prin procesele de fabricație.

Sărbătorim Ziua Mondială a Oceanelor cu Ediția Limitată a Sticlei Borosilicate Sustenabile OCEAN, fabricată din sticlă borosilicată de înaltă calitate, cu un design marin unic. Sticlele OCEAN waterdrop®în Ediție Limitată vor contribui la asigurarea apei în zonele aride din Africa, acolo unde aceasta este insuficientă.

10% din prețul fiecărei Sticle vândute va fi direcționat către construirea sau repararea fântânilor în țările îndepărtate, unde oamenii nu au apă potabilă. Proiectul este implementat în cooperare cu organizația non-profit People in Need, dedicați acestui proiect de mai mulți ani.

Cele 4 motive ale tale

  • PENTRU Tine
    • Fericirea și mulțumirea ta interioară contează.
  • PENTRU Ocean
    • Fără apă nu există viață. Este prețioasă, hai să o prețuim.
  • PENTRU Oameni
    • 10% din prețul fiecare Sticle vândute către organizația People in Need.
  • PENTRU Viitor
    • Fabricată sustenabil în UE. De cea mai bună calitate, conform unor standarde înalte.
Nu ezita să te alături😊