3 idei de cadouri de Cr─âciun ­čÄä

3 idei de cadouri de Cr─âciun ­čÄä

.

Încă nu știi ce să le pui celor dragi sub brad? Pune-le un zâmbet pe buze cu cadourile de la waterdrop®!

1. Set Christmas cu Sticl─â

Setul Taster cu Sticl─â, ├«mpachetat ├«ntr-o Cutie Cadou elegant─â, ├«i va face ferici╚Ťi pe to╚Ťi cei care nu au ├«ncercat ├«nc─â waterdrop┬«.

2. Sticle (aproape) personalizate

Alege dintre mai multe op╚Ťiuni de sticle sustenabile pentru a satisface chiar ╚Öi cele mai exigente cerin╚Ťe. Descoper─â Sticlele Borosilicate, Sticlele din O╚Ťel Inoxidabil sau Sticlele Multifunc╚Ťionale ce se potrivesc fiec─ârui stil de via╚Ť─â.

3. Regim de hidratare festiv

Ofer─â-le celor dragi aromele preferate Microdrink sau Microtea ce fac hidratarea mult mai u╚Öoar─â. Pasiona╚Ťilor de sport le va pl─âcea Colec╚Ťia Microlyte cu electroli╚Ťi ╚Öi 9 tipuri de vitamine. Celor lipsi╚Ťi de energie le po╚Ťi oferi aromele din Colec╚Ťia Microenergy, cu cafein─â natural─â. Ajut─â-i pe cei dragi s─â-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â obiceiurile de hidratare f─âr─â zah─âr.Recomandare pro: Acest Cr─âciun va fi de neuitat

Bucur─â-te de acest Cr─âciun cu noua noastr─â arom─â COLA. O arom─â preferat─â ├«n ├«ntreaga lume, acum are un gust mai bun ca niciodat─â. Transform─â-╚Ťi hidratarea prea ├«ndulcit─â cu un Microdrink f─âr─â zah─âr ╚Öi bucur─â-te de aroma ta preferat─â f─âr─â regrete.