Bucură-te de o lună plină de culoare

Bucură-te de o lună plină de culoare

.
Cum să știi dacă organismul tău duce lipsă de electroliți? Citire în curs Bucură-te de o lună plină de culoare 1 minut

Luna iunie este una dedicată celebrării și susținerii comunității LGBTQIA+, iar waterdrop® se alătură acestei luni importante cu o Ediție unică a sticlei Rainbow Glass Bottle. Sticla Borosilicată Rainbow aduce bucuria și culorile curcubeului pe în hidratarea de zi cu zi, și mai mult, 10% din vânzările acesteia sunt donate pentru a sprijini două organizații LGBTQIA+, OutRight Action International și Queer Base.


Sprijină și tu aceste organizații cu Sticla Borosilicată Rainbow în Ediție Limitată waterdrop® și bea mai multă apă on the go - cu Mândrie! Această Sticlă este fabricată din sticlă borosilicată durabilă și inodoră și are o capacitate de 600 ml. Sticla este dotată cu un Capac din Oțel Inoxidabil cu închidere etanșă de înaltă calitate. Este ușor de curățat datorită deschiderii foarte largi și se potrivește perfect în mână datorită formei inovatoare Soft Square.

Bucură-te de luna iunie în culorile curcubeului cu un accesoriu sustenabil care nu numai că îți va aduce bucurie fiecărei zile, dar va susține proiecte importante și drepturile comunității LGBTQIA+. Susține o cauză bună și sărbătorește luna iunie cu mândrie!