Bucură-te de tropice chiar la tine acasă

Bucură-te de tropice chiar la tine acasă

.
3 idei de cadouri de Crăciun 🎄 Citire în curs Bucură-te de tropice chiar la tine acasă 2 minute Următorul 5 obiceiuri pentru o dimineață mai bună

Dacă ți-e dor de o briză caldă în mijlocul iernii și nu ești un fan al vacanțelor de iarnă la tropice, ai ajuns unde trebuie. Avem pontul perfect pentru a-ți încălzi nu doar sufletul care tânjește după vremea de vară, dar și corpul care râvnește după un ceai cald.


Nu rata prima ediție Microtea Tropical Fusion. Cu combinația sa exotică de fructe ale pasiunii suculente, fructe de goji picante și portocale coapte de soare, bucuria sărbătorilor este astfel garantată. Cu noua Ediție Limitată Microtea te vei relaxa perfect, fără călătorii obositoare spre destinații exotice. În plus, nu conține zahăr, ceea ce poate fi util după Crăciun.


Pe lângă gustul tropical deosebit, waterdrop® a avut grijă și de designul original al accesoriilor pentru a-ți oferi o atmosferă estivală. Descoperă Cana din Sticlă și Carafa din Sticlă Borosilicată cu pereți dubli ce îți vor păstra băutura caldă ore în șir. Unicul Microtea Tropical Fusion combină ceaiul tradițional cu o aromă neobișnuită pe care o vei aprecia datorită preparării foarte rapide și fără așteptare.

Bucură-te de tropicele contemporane pe vreme geroasă și răsfață-ți corpul cu un regim de hidratare regulat.