Gustă noul nostru COLA, acum sub o formă diferită.

Gustă noul nostru COLA, acum sub o formă diferită.

.
Legătura dintre Deshidratare & Sănătatea Mentală Citire în curs Gustă noul nostru COLA, acum sub o formă diferită. 2 minute Următorul 3 idei de cadouri de Crăciun 🎄

Pregătește-te pentru petreceri, sărbători și mâncare pe cinste. Toată lumea se răsfață cu mai multe băuturi zaharoase sau dulci în timpul sărbătorilor de iarnă. Acest Crăciun va fi la fel, dar diferit. Avem o aromă emblematică pentru tine - noul Microdrink COLA ce nu numai că te transpune în spiritul sărbătorilor, dar este și fără zahăr, astfel încât să te poți bucura de aroma delicioasă fără nici un regret.


Noua aromă COLA este exact așa cum o știm, doar mai bună! Conține ingrediente naturale - nucă de cola și cafea verde, ceea ce nu este foarte cunoscută în țara noastră, dar este atât de sănătoasă. Întrucât cafeaua verde nu este prăjită, aceasta își păstrează acidul clorogenic - un puternic antioxidant ce întărește sistemul imunitar. În plus, waterdrop® COLA nu conține calorii și conține vitamine utile.


Noua Ediție Limitată include, de asemenea, eleganta Sticlă Borosilicată Glossy, al cărei design negru și elegant va însenina orice moment. Un clasic etern cu o nouă băutură cola, gata să te revigoreze oriunde și oricând.
Răsfață-te cu aroma ta preferată unică de la waterdrop®.


În cinstea ta!