Băutura în timpul sportului

Băutura în timpul sportului

.
Regele petrecerilor Citire în curs Băutura în timpul sportului 2 minute Următorul Petrecerea e pe cale să înceapă!

Știm deja că în timpul unei funcționări normale ar trebui să bem cel puțin 2 litri de apă. Dar ce se întâmplă atunci când ne consumăm energia, punând mai multă presiune asupra corpului și organismului nostru?


Atunci când nu te hidratezi în timpul sportului, nu numai că îți scade performanța, dar lipsa hidratării poate provoca și o stare critică pentru organism. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care aportul de lichide în timpul sportului ar trebui să fie crescut. În mod ideal, ar trebui să te hidratezi înainte de a face exerciții fizice și să refaci rezervele treptat în timpul acestora, în înghițituri de 100-200 ml.


Băuturile bogate în minerale și vitamine reprezintă cea mai bună modalitate de a te hidrata în timpul sportului. Acestea conțin mai puține particule dizolvate decât sângele, iar organismul poate absorbi rapid apa din ele. De asemenea, acestea pot compensa pierderea de lichide și elemente minerale și pot acoperi nevoia crescută de nutrienți.


Băuturile bogate în electroliți și vitamine, cum ar fi Microlyte, pot ajuta la hidratarea corpului în timpul exercițiilor fizice și la recuperarea ulterioară. Cu toate acestea, dacă ai nevoie să-ți refaci energia înainte de exerciții, o băutură cu cofeină naturală sau guarana este ideală. Aceste ingrediente vor oferi energia de care ai nevoie, fie că este vorba de un antrenament, de o drumeție solicitantă sau de oboseala din timpul zilei.

Ce părere ai despre hidratare în timp ce faci sport? Și ce folosești ca sursă de energie înainte de antrenamente?