Petrecerea e pe cale să înceapă!

Petrecerea e pe cale să înceapă!

.


Fii o gazdă mai mult decât perfectă și extinde-ți portofoliul de băuturi cu Mocktailuri delicioase ce te vor încânta nu doar prin gustul lor delicios. Chiar și în februarie, te poți răsfăța cu băuturi delicioase fără alcool.

Bucură-te de combinațiile delicioase ale celor 3 Mocktailuri pe care trebuie să le încerci, fie că ai renunțat momentan sau nu la băuturile alcoolice!


NERO Sangria

1 x waterdrop® NERO
1 x Portocală
1 x Măr roșu
1 x Prună
1 x rozmarin pentru ornare

Dizolvă NERO în 300 ml de apă minerală. Adaugă sucul de la o jumătate de portocală și amestecă bine. Adaugă feliile de portocale, mărul și pruna. Dă băutura la frigider pentru cel puțin 15 minute și servește, ornând cu câteva fire de rozmarin.

Link cu instrucțiunile video.


YOUTH - Raspberry Moscow Mule

1 x waterdrop® YOUTH
1 x Lămâie verde
O mână de zmeură
O mână de mentă

Dizolvă un cub de Microdrink YOUTH în 350 ml de apă minerală și pune băutura deoparte. Amestecă o mână de zmeură cu frunze de mentă și cu sucul de la o jumătate de lămâie verde. Strecoară amestecul și adaugă gheață. Apoi toarnă Microdrinkul YOUTH dizolvat și ornează cu lămâie verde și mentă.


VIBE Raspberry Mojito

1 x waterdrop® VIBE
300 ml apă minerală
1 x Lămâie verde
O mână de zmeură
Rozmarin pentru ornare

Dizolvă un cub de Microdink VIBE în 300 ml de apă minerală și lasă compoziția deoparte.
Amestecă ușor o mână de zmeură cu sucul de la o lămâie verde într-un shaker. Adaugă cubul VIBE dizolvat, amestecă bine în shaker și toarnă într-un pahar cu gheață. Ornează cu zmeură și o crenguță de rozmarin.

Link cu instrucțiunile video