Lasă energia să te învăluie

Lasă energia să te învăluie

.

Zilele însorite și călduroase au început să se înmulțească - profită din plin de ele, fie în excursii, fie în timpul sportului. Odată cu debutul primăverii și creșterea temperaturilor, este ușor să te lupți cu o lipsă de energie și cu oboseala tipică de primăvară. Dar nu dispera, avem o soluție ce-ți va oferi energia de care ai nevoie și te va ajuta să profiți la maximum de fiecare moment.

Ce trebuie să faci?

Pur și simplu pune un cub Microenergy într-un pahar sau o Sticlă de apă și băutura ta energizantă este gata. Microenergy, cu diferite arome și conținut de cafeină naturală, îți va da energie și îți va stimula atât corpul, cât și mintea.

Cu aroma ORO, ce conține 90 mg de cafeină, vei savura combinația de mango aromat, guava exotică și frunze de guayusa revigorante, pentru a-ți oferi un plus de energie atât de necesar în timpul zilei, la serviciu sau în timpul exercițiilor fizice. Această combinație de ingrediente naturale este îmbogățită cu vitaminele C, B6 și B12, deosebit de benefice în condițiile actuale de vreme schimbătoare.

Dacă îți plac murele sau nucile de cola, atunci vei adora și aroma NERO. Pe de altă parte, SHIRO, ce conține cea mai puțină cafeină (80 mg), te va uimi cu aromele subtile de ginseng, floare de cireș și nalbă.

Depinde de tine cu ce aromă te delectezi!