Fii tu însuți/însăți: Pride 2023 cu Conchita

Fii tu însuți/însăți: Pride 2023 cu Conchita

.
Oceane curate, apă curată pentru toată lumea Citire în curs Fii tu însuți/însăți: Pride 2023 cu Conchita 1 minut Următorul Regimul de hidratare pe timpul verii

Luna iunie a adus soare - și curcubee. Deși credem că dragostea (în toate formele sale) ar trebui sărbătorită în fiecare zi, în iunie facem un pas înainte pentru a susține dragostea acolo este nevoie de ea. Mulțumită comunității noastre, anul trecut am reușit să strângem 33.000 de euro prin intermediul Sticlei noastre Rainbow în beneficiul Outright International și Queer Base, organizații care lucrează pentru a sprijini comunitatea LGBTQIA+ luptând pentru schimbări legale și sociale și oferind îngrijire și sprijin general.


Anul acesta, suntem încântați să o avem din nou alături de noi pe Conchita pentru lansarea Cănii noastre Termos Multifuncționale Rainbow în Ediție Limitată în culorile curcubeului. Am reușit să furăm câteva momente din timpul său prețios pentru o scurtă sesiune de întrebări și răspunsuri printre scene și schimbări de costume. Nu-i așa că vrei să afli ce a avut de spus?

Află mai multe mai jos: