Am aflat mai multe despre comunitatea noastră, îți mulțumim!

Am aflat mai multe despre comunitatea noastră, îți mulțumim!

.
KOKO PIÑA: waterdrop® și comunitatea Citire în curs Am aflat mai multe despre comunitatea noastră, îți mulțumim! 2 minute Următorul Cât de multă apă trebuie să bei pe zi?

Suntem foarte fericiți! Primul nostru sondaj de opinie pentru clienți a generat peste 5 000 de răspunsuri în întreaga regiune CEE. Suntem încântați de rezultat și de noile provocări apărute în urma răspunsurilor primite. Am citit cu atenție și am înregistrat fiecare chestionar completat pentru a orienta călătoria ta cu regimul tău preferat de hidratare în direcția cea bună.

Am fost foarte mulțumiți de multe dintre răspunsuri. În Republica Cehă, Slovacia și Ungaria, peste 75% dintre respondenți beau apă de la robinet, în Polonia, procentul este de 65,4%, iar datorită acestui fapt reușim să protejăm natura. O altă informație interesantă pentru noi este preferința pentru Sticlele Borosilicate față de cele din Oțel Inoxidabil. În fiecare dintre țările noastre din regiunea CEE, preferința pentru Sticla Borosilicată în detrimentul celei din Oțel Inoxidabil este semnificativ mai mare, de aproape trei ori mai mare în Republica Cehă și Slovacia, și de două ori mai mare în Polonia, România și Ungaria. Fiecare informație ne oferă spațiu pentru a ne îmbunătăți și pentru a inventa produse și mai interesante și funcționale, ideale pentru a motiva și a încuraja adoptarea regimului de hidratare "Drink More Water".

În următorul blog, vom împărtăși cum răspunsurile la întrebarea referitoare la aroma preferată sau ce anume se bea cel mai des în timpul sportului.

Noroc!