KOKO PIÑA: waterdrop® și comunitatea

KOKO PIÑA: waterdrop® și comunitatea

.

Drink More Water, come together. Aroma comunității noastre este în sfârșit aici! Noua noastră Ediție Limitată Microdrink KOKO PIÑA este realizată în colaborare cu comunitatea noastră - citește mai multe despre întregul proces aici. Crearea comunităților puternice a fost întotdeauna unul dintre pilonii de bază ai waterdrop® și nu am fi la fel fără comunitatea noastră loială. Aceasta este sufletul misiunii noastre; prin urmare, dorim să-i dedicăm acest articol.

Crearea comunităților puternice

Comunitatea este unul dintre cele mai importante elemente ale companiei noastre, deoarece waterdrop® nu ar fi ceea ce este astăzi fără includerea comunității noastre puternice și aprecierea noastră reciprocă pentru tot ceea ce înseamnă hidratare.

Nimic nu este mai important pentru noi decât bunăstarea comunității noastre. Suntem mulțumiți doar atunci când și comunitatea noastră este mulțumită. Contribuția, feedbackul și succesul clienților noștri sunt ceea ce ne motivează zi de zi - și datorită deschiderii lor, continuăm să ne hidratăm comunitățile noastre și nu numai.

Bine ai venit în Clubul waterdrop®!

Cu peste 130 de mii de membri din întreaga lume, Cluburile noastre de pe Facebook sunt mediul perfect pentru a ne conecta și a ne motiva reciproc să #DrinkMoreWater. Aceste grupuri de Facebook sunt o cale excelentă de a ne conecta cu clienții noștri la un nivel mult mai personal: să îi cunoaștem pe aceștia și viețile lor și să aflăm mai multe despre hobbyurile, interesele și persoanele dragi lor.

În Cluburile noastre nu este vorba despre a da și a primi, ci mai degrabă despre a da și a da mai mult Prin Cluburilor noastre de pe Facebook, waterdrop® împărtășește cele mai recente noutăți și informații, precum și lansări ale noilor produse. Iar în schimb, membrii noștri împărtășesc bucuria lor atunci când primesc o nouă comandă, oferă sfaturi și sugestii, postează rețete delicioase cu Microdrinkurile noastre și chiar devin creativi folosind produsele noastre.

De la online la offline

Pe lângă conexiunea online, similitudinea și apropierea dintre clienții noștri s-a transformat de mai multe ori în prietenii frumoase și întâlniri offline.



waterdrop® nu ar putea fi mai fericită cu o comunitate ca a noastră. Aceasta este sufletul misiunii noastre, iar feedbackul, motivația și entuziasmul său s-au dovedit a fi de mare valoare pentru noi. Prin urmare, dorim să propunem un toast pentru fiecare dintre membrii noștri loiali!