Regimul de hidratare pe timpul verii

Regimul de hidratare pe timpul verii

.

Regimul de hidratare pe timpul verii Vara este din nou aici! Soarele strălucește și temperaturile de afară sunt în creștere. În timpul zilelor călduroase, este mai important ca niciodată să ne concentrăm pe un regim de hidratare regulat. În mod normal, o persoană ar trebui să bea în medie 2,5 l de lichide pe zi. În cazul unei activități fizice mai intense sau al unor temperaturi ridicate, această medie poate urca până la 4 l de lichide. În timpul unei activități fizice intense, o persoană transpiră considerabil mai mult.

Prin urmare, este important să îți monitorizezi aportul de lichide în timpul verii. Hidratează-te în doze mici pe parcursul zilei. Dar nu astepta niciodată până când ți se face sete. Setea este primul semn de deshidratare.

Din acest motiv, este o idee bună să ai mereu la tine o sticlă. Pe vreme caldă, vei aprecia în special sticlele care îți pot păstra băutura rece în mod comfortabil. Poți încerca Cana Termos Multifuncțională waterdrop® sau Sticla din Oțel Inoxidabil, de exemplu.

Ce să bei pe timpul verii?

Apa, ceaiul sau sucurile proaspăt stoarse, cum ar fi cel de portocale sau grapefruit, sunt ideale. Dacă nu îți place apa simplă, poți încerca băuturile noastre Microdrink, care dau o aromă delicată apei tale de băut și nu conțin zahăr.

Alege băuturile cu o temperatură de aproximativ 16 grade Celsius. Băuturile cu gheață trebuie să fie încălzite la temperatura corpului înainte ca organismul să poată procesa lichidul. O băutură cu gheață va încetini hidratarea.

Ce trebuie să eviți?

Pe temperaturi tropicale nu este recomandat să bei cantități mari de cafea, băuturi cu cola și sucuri ce conțin cantități mari de zahăr și astfel induc o falsă senzație de sete. De asemenea, nu este indicat să consumi mult alcool pe timpul verii. Alcoolul deshidratează organismul de lichide și minerale. Dacă organismul deshidratat primește alcool în loc de apă, crește riscul de probleme legate de deficitul de lichide.

Sfatul nostru:

Cumpără Microdrink la un preț avantajos pe durata waterdrop® Days. Sarbatorește începutul verii cu reduceri de până la -50% la produse selecționate, Seturi 1+1, Seturi Twin, oferte limitate și cadouri la cumpărături de peste 250lei.

Cu waterdrop®, hidratarea este o joacă!