Pentru un viitor mai bun

Pentru un viitor mai bun

.
Ziua Mondială a Apei Citire în curs Pentru un viitor mai bun 2 minute

Trebuie să lucrăm din greu pentru un viitor mai bun acum, iar când vine vorba de natură, acest lucru este de o sută de ori mai adevărat. Ne distrugem planeta prin producerea unor cantități uriașe de deșeuri. Până în 2050, cantitatea de plastic din oceane va fi mai mare decât numărul de pești. În fiecare minut, 1,2 milioane de sticle de plastic sunt folosite în întreaga lume și doar 9% dintre ele sunt reciclate. Statisticile alarmante privind deșeurile de plastic vin din toate direcțiile, așa că trebuie să ne concentrăm pe reducerea acestora.

waterdrop® se angajează să reducă plasticul în industria băuturilor și să respecte principiile ecologice în fiecare produs și în fiecare proces. Am oglindit viziunea noastră într-o nouă nuanță waterdrop® Verde Signature, ce simbolizează legătura noastră cu natura și angajamentul nostru față de sustenabilitate.

 



Această nuanță specială de verde nu este doar o culoare pozitivă care înseninează fiecare zi și încurajează respectarea unui regim de hidratare, dar, mai ales, reprezintă perfect ingredientele naturale din fructele și plantele conținute în Microdrinkurile noastre. Noua culoare Verde Signature nu se regăsește doar pe Sticlele din Oțel Inoxidabil, ci o vei găsi și pe toate Sticlele Multifuncționale. Sticlele Verzi nu numai că sunt în armonie cu natura înfloritoare, dar, datorită materialului de înaltă calitate din oțel inoxidabil, sunt și practice pentru zilele călduroase care se apropie, deoarece mențin apa la o temperatură constantă pe tot parcursul zilei.

Alegerea unor produse esențiale corecte și sustenabile de zi cu zi ne va ajuta să ne îndreptăm spre un viitor mai verde.

Citește în continuare