Ziua Mondială a Apei

Ziua Mondială a Apei

.

Ce legătură are corpul nostru cu planeta noastră? Apa, ce reprezintă până la 70% din corpul nostru și din suprafața Pământului. Cea mai mare parte a vieții de pe suprafața Pământului nu numai că este alcătuită din apă, dar trăiește și există în apă, mai exact până la 94% din speciile de animale.


Apele lumii susțin viața pe Pământ, însă noi o distrugem zilnic prin producția de materiale plastice. Până în 2050, cantitatea de plastic din oceane va fi mai mare decât numărul de pești din acestea. În fiecare minut, 1,2 milioane de sticle de plastic sunt folosite în întreaga lume, dar numai 9% dintre ele sunt reciclate. Statisticile alarmante privind deșeurile de plastic vin din toate părțile, motiv pentru care este mai mult decât necesar să ne concentrăm pe reducerea acestora cu fiecare ocazie. Noi, cei de la waterdrop®, ne angajăm să reducem plasticul în industria băuturilor și aderăm la principiile noastre de protejare a naturii în toate produsele și procesele de design.

 

Sarbatorește Ziua mondială a Apei fără plastic și redu plasticul în casa ta. Conform celui mai recent sondaj waterdrop®, 51,3% dintre cehi folosesc o Sticlă sustenabilă pe care o poți folosi și tu, oricând și oriunde. Doar umple-o cu apă și pornește la drum, cu sau fără Microdrink. Iar dacă nu ești un fan al apei de la robinet, încearcă Carafa cu Filtru LUCY, care, datorită tehnologiei japoneze inovatoare, filtrează toate impuritățile din apă, îmbunătățind în același timp gustul și mirosul acesteia.



Pe 22 martie, aici la waterdrop®, este o zi specială și vrem să ne bucurăm de ea alături de tine, așa că avem o reducere specială de 22% pentru tine. Nu ezita să ni te alături în protejarea celui mai prețios lucru pe care ni-l oferă Pământul: apa.