waterdrop® face echipă cu Rosie Huntington-Whiteley

waterdrop® face echipă cu Rosie Huntington-Whiteley

.
Cât de multă apă trebuie să bei pe zi? Citire în curs waterdrop® face echipă cu Rosie Huntington-Whiteley 3 minute Următorul Legătura dintre Deshidratare & Sănătatea Mentală

Fă cunoștință cu Rosie Huntington-Whiteley: O discuție despre sănătate, hidratare și parteneriatul perfect cu waterdrop®.

Supermodelul și antreprenorul britanic Rosie Huntington-Whiteley știe cât de valoros este un stil de viață sănătos și echilibrat. Angajamentul ei față de bunăstare nu se oprește doar la alegerile personale, ci se extinde și la viața ei profesională. De aceea, colaborarea cu waterdrop® s-a dovedit a fi o alegere perfectă: împreună, avem misiunea de a inspira alegeri mai sănătoase, începând cu unul dintre cele mai fundamentale elemente ale vieții - apa.

Acestea fiind spuse, am stat de vorbă cu Rosie pentru a-i pune câteva întrebări. Citește mai departe pentru a afla părerea ei despre parteneriatul nostru și despre tot ceea ce înseamnă hidratare!



De ce ai decis să colaborezi cu waterdrop® și ce aștepți cu cel mai mare interes?

Întotdeauna am apreciat angajamentul waterdrop față de sustenabilitate, iar misiunea sa de a reduce plasticul de unică folosință se aliniază, și ea, îndeaproape cu valorile mele personale. Și astfel, când m-au abordat, am fost încântată să colaborez cu un brand care susține o stare de bine sporită, precum și mediul înconjurător.

Ceea ce aștept cel mai mult este oportunitatea de a inspira oamenii să facă alegeri mai sănătoase în viața de zi cu zi, începând cu o hidratare adecvată. Cu waterdrop®, putem îmbrățișa un stil de viață care acordă prioritate îngrijirii de sine și sustenabilității mai presus de toate. Împreună, putem face o schimbare și putem crea o lume în care hidratarea este ușoară și sustenabilă.

Ce rol joacă hidratarea în rutina ta zilnică?

Hidratarea este esențială în rutina mea zilnică. Fie că este vorba de bunăstarea generală sau de pielea mea, hidratarea este esențială atunci când vine vorba de a arăta și de a mă simți cât mai în formă, deoarece mă ajută să îmi mențin pielea strălucitoare și sănătoasă, precum și nivelul de energie.

Hidratarea nu se referă doar la felul cum arăt, ci și la modul în care mă face să mă simt în interior. Cu waterdrop®, hidratarea este mult mai distractivă și mai practică, deoarece am la dispoziție atât de multe arome și beneficii diferite din care pot alege. Mă ajută cu adevărat să rămân concentrată și hidratată de-a lungul zilelor mele aglomerate.